Udskiftning og reparation af både vinduer og døre

Nye døre og vinduer

Kigger I efter nye døre og vinduer er I kommet til det rette sted. Tømrermester Morten Holm er med jer fra start til slut, det ville sige fra opmåling til montering. Vi hjælper gerne med råd omkring hvad der passer til jeres bolig.

Når I vælger at få udskiftet jeres døre og vinduer kan vi tilbyde elementer fra flere forskellige vinduesfabrikker, Vi bruger Outline, Kpk, Rationel.

Når I udskifter døre og vinduer opnår I ofte en stor besparelse på varmen da op mod 30% af varmetabet i et hus sker gennem netop døre og vinduer. Det er nu muligt at få vinduer med 3-lags termoruder. De tykke termoruder sammenholdt med de tætte gummilister, korrekt isolering mellem karm og mur, gør at I kan reducere varmetabet betydeligt.

I vil også få en langt bedre betjening af elementerne da de åbner og lukker meget bedre end de gamle vinduer.

doere-vinduer

Større sikkerhed ved nye døre og vinduer

Et andet vigtigt punkt ved nye døre og vinduer er sikkerheden som ofte bliver meget større da der er 3 punktslås i næsten alle nye facadedøre. Ofte får vi også monteret dobbeltlås i facadedøre så der også er låsecylinder indvendig på døren og dermed bliver der næsten umuligt for en tyv at få ting med sig ud af huset.

Der er også muligt at få limet termoruderne i så de ikke kan afmonteres udefra. På vinduer med sidehængte rammer er der ofte monteret anverfer og stormkrog men disse vinduer er et let bytte for en tyv, og derfor anbefaler vi at vinduer med sidehængte rammer bliver leveret med paskvilgreb i stedet for. Paskvilgreb er et håndtag med stanglås som der sidder på alm. topstyret vinduer og har min. to lukkepunkter. Det gør det langt sværere at bryde op.

Hvad koster nye vinduer

Prisen på nye døre og vinduer kommer jo an på hvor store de skal være og hvordan de skal se ud. Men lad os prøve at tage det lidt ad gangen. Ring efter Tømrermester Morten Holm, eller skriv i kontakt feltet så kommer vi forbi og laver et uforpligtende tilbud.